pomocy

pomocy

Postprzez pchelka193 So, 21 listopada 2009, 15:34

chciałabym skończyc nauke w waszej szkole mam trzy lata technikum ekonomicznego czy jest jakas mozliwosc skończyc ten kierunek?
pchelka193

Re: pomocy

Postprzez Sekretariat Częstochowa Cz, 26 listopada 2009, 18:07

Witam

Obecnie trwa nabór na semestr, który rozpocznie się 01 lutego 2010 roku. Jeżeli ma Pani ukończoną trzecią klasę liceum ekonomicznego to może Pani zapisać się do Zaocznego Liceum Ogólnokształcącego. Zaoczne Liceum Ogólnokształcące jest szkołą o profilu ogólnym. Zajęcia odbywają się w soboty i niedziele, dwa lub trzy razy w miesiącu. Dokumenty wymagane do zapisania się do szkoły to: oryginał świadectwa ukończenia szkoły, 3x zdjęcia, dowód osobisty.

Pozdrawiam
Sekretariat szkoły
Sekretariat Częstochowa

Postprzez HORNET Cz, 8 kwietnia 2010, 12:51

Witam, dokleję się do tematu. Jestem w 3 klasie technikum budowlanego, chciałbym przenieść się do Waszej szkoły w najbliższym czasie. Nie mogę kontynuować nauki w zwykłej szkole ponieważ muszę znaleść pracę.Jak wygląda nabór i czy jeszcze trwa? Kiedy mogę dołączyć i czy w ogóle jest możliwość transferu z 3 technikum do 3 klasy lo? Czy dam radę w Waszym liceum z ocenami ponizej przecietnej? Trochę dużo tych pytań ale jestem naprawde słąbo poinformowany.

Pozdrawiam serdecznie
HORNET

Postprzez Sekretariat Częstochowa Pt, 9 kwietnia 2010, 16:14

Witam

Obecnie trwa nabór na semestr, który rozpocznie się 01 września 2010 roku. Zaoczne Liceum Ogólnokształcące "Cosinus" w Częstochowie jest szkołą całkowicie bezpłatną. Zajęcia odbywają się w soboty i niedziele, dwa lub trzy razy w miesiącu. Jeżeli ma Pan ukończoną druga klasę technikum to może Pan zostać przyjęty do Zaocznego Liceum Ogólnokształcącego "Cosinus" w Częstochowie na semestr czwarty. Dokumenty wymagane do zapisania się do szkoły to: oryginał świadectwa ukończenia gimnazjum, oryginał ukończenia drugiej klasy technikum, 3x zdjęcia, dowód osobisty.

Pozdrawiam
Sekretariat Szkoły
Sekretariat Częstochowa

Powrót do Dyskusje ogólne