Uzupełnienie ? Drugi semestr ? sam nie wiem jak to nazwać.

Uzupełnienie ? Drugi semestr ? sam nie wiem jak to nazwać.

Postprzez Rtzt Śr, 27 stycznia 2010, 18:35

Witam wszystkich.

Zastanawiałem się w którym miejscu forum to napisać, ale sam już nie wiem. Sprawa wygląda następująco. Przedmioty takie jak j.polski, j.niemiecki, historia mam niezaliczone. Aktualnie jestem podczas drugiego semestru klasy 3 tj. maturalnej w liceum. Mam do końca lutego zaliczyć semestr poprzedni tzn. te 3 przedmioty. I dalej kontynuować aż do matury. Moje pytanie jest następujące...czy można jakoś wpisać się do cosinusa podczas roku tak jak w mojej sytuacji i zaliczyć te 3 przedmioty kontynuując naukę nie tracąc na tym ? chodzi głównie o pieniądze, którą rodzice włożyli w ten rok w tej szkole(studniówka, wyjazd itp)Tak aby skończyć szkołę w tym roku i ew. napisać maturę w normalnym terminie czy tym poprawkowym. Nie wiem ja kto jest w przepisach. Chodzi o czas i o te pieniądze. W tej szkole średnio to widzę, więcej wagaruje niż chodzę, atmosfera mnie dobija i ludzie tam przebywający. Ciężko mi po zaległościach wpaść w odpowiedni pęd, tok. Potrzebuje zmiany, nowych ludzi i nauczycieli/wykładowców, oraz najlepiej zaocznego trybu abym mógł spokojnie rozpocząć prace i nie myśleć codziennie rano o tym co miałem zrobić na dziś i jakie będą tego konsekwencje.
Rtzt

Powrót do Liceum Ogólnokształcące